24/7 Regels en voorwaarden Sporten tijdens onbemande uren bij Speijers Sports

We zijn 24/7 open!

Sporten tijdens onbemande uren bij Speijers Sports

Vanaf 1 augustus 2023 is het bij Speijers Sports mogelijk om te trainen tijdens onbemande openingstijden. Dit houdt in dat Speijers Sportsleden met een 24/7-lidmaatschapuitbreiding zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunnen sporten, ook als er geen personeel aanwezig is.

Dat betekent dat je écht altijd kunt trainen, zelfs:

 • al voor 08:00 uur op doordeweekse dagen;
 • elke dag na 21:00 uur op doordeweekse dagen, na 20:00 uur op vrijdagen en na 12:00 uur in het weekend;
 • al is de gym ’s middags gesloten door extreme weersomstandigheden. Ook dan kan je gewoon komen sporten wanneer jij wil.
 • al is de gym eerder gesloten door Feestdagen zoals Kerst, Pasen of zelfs tijdens de zomerfeesten? Jij kan gewoon komen trainen wanneer het jou uitkomt!

Op deze pagina vind je alle regels, voorwaarden en verantwoordelijkheden waaraan deelnemende sporters zich dienen te houden als ze van deze mogelijkheid gebruik willen maken.

Bemande openingstijden (personeel aanwezig)

 • Maandag tot en met donderdag:                 van 08:00 tot 21:00 uur
 • Vrijdag:                                                             van 08:00 tot 20:00 uur
 • Zaterdag en zondag:                                      van 08:00 tot 12:00 uur

Onbemande openingstijden (geen personeel aanwezig – exclusief voor 24/7 leden):

 • Elke dag van 00:00 tot 00:00 uur (24 uur per dag) 

* Speijers Sports behoudt zich het recht voor om bemande en onbemande openingstijden te wijzigen door feestdagen, speciale gelegenheden (zoals -doch niet beperkt tot- evenementen) of werkzaamheden. Afwijkende openingstijden worden tijdig gecommuniceerd via onze on- en offline kanalen.

Welzijn en veiligheid

Tijdens de reguliere openingstijden van Speijers Sports is er altijd een trainer of personeelslid aanwezig die hulp en ondersteuning kan bieden in noodsituaties of bij ongevallen. Het is daarom erg belangrijk dat sporters die tijdens de onbemande fitness uren willen trainen zich realiseren dat ze op dat moment zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen welzijn en veiligheid. Wij vragen iedereen om respectvol met andere leden, faciliteiten, materialen en apparaten van Speijers Sports om te gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier van de onbemande uren gebruik kan maken, dient iedereen zich aan de onderstaande regels te houden.

Toelatingseisen voor het 24/7-lidmaatschap

Om veiligheidsredenen voor zowel u als uw medesporters, dienen leden die van het 24/7-lidmaatschap gebruik willen maken en tijdens onbemande uren willen trainen te voldoen aan de volgende eisen:

 1. U bent minimaal 3 maanden actief-lid (geweest) bij Speijers Sports en ouder dan 18 jaar.
 2. U heeft het intakegesprek voor 24/7-trainen van een Speijers Sports medewerker doorlopen.
 3. U heeft voldoende en aantoonbare fitness ervaring waardoor u in staat bent veilig en verantwoord zelfstandig te trainen.
 4. U heeft geen medische klachten of beperkingen. Indien u wel klachten en/of beperkingen vermoed en/of ervaart of onder behandeling bent bij een specialist zoals een arts of fysiotherapeut, dient u zich op eigen verantwoordelijkheid eerst te melden bij het personeel van Speijers Sports, zodat samen kan worden bekeken wat uw klachten betekenen voor een veilige deelname aan een 24/7 lidmaatschap.
 5. U bent op de hoogte van, en gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Speijers Sports. Deze voorwaarden zijn aan u overhandigd bij het aangaan van het lidmaatschap, maar u kunt ze ook vinden op onze website en in onze app. Op uw verzoek zenden wij ze u digitaal toe. 

Voldoet u niet aan een van de bovenstaande punten? Dan kunt u alsnog een intakegesprek aanvragen waarin het management van Speijers Sports uw aanvraag beoordeelt.

Speijers Sports behoudt zich ten alle tijde het recht voor om een aanvraag af te wijzen of een toezegging in te trekken als zij het vermoeden heeft dat de veiligheid van de sporter zelf, andere sporters of het bedrijf en haar faciliteiten in het geding is.

Privacy en camerabewaking

Voor uw veiligheid is er sprake van constante camerabewaking bij Speijers Sports. Hiervoor nemen wij de geldende privacyregels in acht. Videotoezicht is beperkt tot de fitnessruimte en is niet aanwezig in toilet-, kleed- en doucheruimtes. Voor meer informatie omtrent de wijze waarop wij omgaan met onze camerabewaking verwijzen wij u naar ons Reglement Camera toezicht.

Medische klachten en gezondheid

We adviseren leden die medische klachten (gehad) hebben of twijfelen over hun gezondheid of medische conditie om niet alleen te sporten of slechts te sporten tijdens de bemande uren onder begeleiding van het personeel van Speijers Sports. Daarnaast adviseren wij u uw gezondheid regelmatig te laten controleren. Heeft u medische klachten of beperkingen, maar wilt u toch graag tijdens de onbemande uren sporten? Probeer dan altijd samen met een ander lid te trainen, train niet te zwaar, en gebruik geen apparaten of materialen waar u geen ervaring mee heeft.

Speijers Sports behoudt zich het recht om ingeval van gewichtige gezondheidsrisico’s de toegang buiten de bemande uren te weigeren. Desgewenst kan Speijers Sports een gezondheidsverklaring van een arts bij u opvragen.

Voor een volledig overzicht van alle huisregels en algemene voorwaarden, verwijzen we u door naar de volgende documenten:

Heb je vragen? Vraag het aan een van onze medewerkers of stuur een mailtje naar mail@speijerssports.nl en we helpen je graag verder!