Fitness, Rebelfit en Personal Training

Bij Speijers Sports geloven we in fit worden en sterk blijven en dat willen we gevarieerd kunnen aanbieden zodat je ook plezier beleefd in wat je doet. Daarom is ons lidmaatschap altijd uitgerust met een pakket van verschillende type sporten. Naast krachttraining draait het ook om uithoudingsvermogen, explosieve energie en terug komen bij je kern. Wil je gemotiveerd worden of heb je begeleiding nodig? Dan behoren groepstrainingen  of  persoonlijke begeleiding tot de mogelijkheden. Zowel in Beuningen als in Nijmegen Lent

Ben je in het bezit van een van deze lidmaatschappen dan heb je ook toegang tot de volgende activiteiten.

Verder bieden wij ook:

Sporten voor ouderen

Blijf in beweging. Op latere leeftijd kan het extra fijn zijn om samen met een groep te trainen. Een training speciaal gemaakt voor oudere. Lees meer.

Bedrijven & Verenigingen

Fit zijn draagt bij aan een betere motivatie en lijdt tot minder ziekte en kwalen. Wij kunnen u helpen om u en uw collega’s fit en sterk te houden. Lees meer.

Meer dan een sportschool

Naast de mogelijkheid om je lichaam in conditite te krijgen en te behouden hebben we ook de nodig specialisten aan boord die je kunnen helpen bij lichamelijke klachten of voeding. Leer er meer over in onze specialisten.