circuit training2018-04-12T09:02:53+00:00
Rebel Fit

Vind je alleen trainen lastig? Lukt het niet om jezelf te blijven motiveren of vind je een personal trainer te duur? Doe dan mee met Rebel Fit!

Rebel Fit is personal training maar dan in kleine groepen voor een betaalbaar tarief. Wij zorgen ervoor dat je fit wordt op een functionele en verantwoorde manier. Elke training is anders en bestaat uit oefeningen met losse trainingsattributen zoals halters, kettlebells en dumbbells. Er wordt getraind op kracht, explosiviteit en conditie.

Rebel Fit is voor iedereen. We hebben trainingen op elk niveau, zowel voor mensen die net beginnen met sporten als voor topsporters. Iedere training is weer een nieuwe uitdaging. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in voor een proefles!

Proefles
Basics

Bij de Rebel Basics leer je hoe je moet trainen. Je leert de basis van de oefeningen aan en dit is perfect voor mensen die lang niet hebben getraind.

T.O.T. 1

Gaan de Basics trainingen je goed af en geeft de trainer aan dat je door kan naar T.O.T. 1? Dit is een niveau hoger met moeilijker uitvoerbare oefeningen en een goede doorstroming vanaf de Basics.

T.O.T. 2

T.O.T. 2 is gericht op gevorderde sporters. Er trainen verschillende topsporters bij T.O.T. 2 en dit is echt voor de “die hard” sporters

Rebel Techniek & Kracht

Naast de gewone Rebel trainingen bieden we ook Rebel techniek/krachttrainingen aan.

Inschrijven
Rebel Olympic Lifts

Binnen Speijers Sports geven de trainers van “We Lift” gewichtheftraining.

Inschrijven