Rebelfit

Vind je alleen trainen lastig? Lukt het niet om jezelf te blijven motiveren of vind je een personal trainer te duur? Doe dan mee met RebelFit!

Rebelfit is personal training maar dan in kleine groepen voor een betaalbaar tarief. Wij zorgen ervoor dat je fit wordt op een leuke, functionele en verantwoorde manier. Iedere training is een nieuwe uitdaging en bestaat uit oefeningen met losse trainingsattributen zoals halters, kettlebells en dumbbells. Er wordt getraind op kracht, explosiviteit en conditie.

Rebelfit is voor iedereen. We hebben trainingen op elk niveau, zowel voor mensen die net beginnen met sporten als voor topsporters.  Wacht dus niet langer en schrijf je nu in voor een proeftraining!

Proeftraining
Basics

Bij de Rebel Basics leer je hoe je moet trainen. Je leert de basis van de oefeningen aan en dit is perfect voor mensen die lang niet hebben getraind.

T.O.T. 1

Gaan de Basics trainingen je goed af en geeft de trainer aan dat je door kan naar T.O.T. 1? Dit is een niveau hoger met moeilijker uitvoerbare oefeningen en een goede doorstroming vanaf de Basics.

T.O.T. 2

T.O.T. 2 is gericht op fitte en gevorderde sporters. Er trainen verschillende topsporters bij T.O.T. 2 en dit is echt voor sporters die in de beste shape van hun leven zijn.

Rebel Strength and Conditioning

Naast de gewone Rebel trainingen bieden we ook Rebel Strength and conditioning aan. Deze training start met 1-2 kracht oefeningen en hierna word er gewerkt aan conditie.

Inschrijven
Rebelfit Outdoor

Vanaf april 2020 zal Speijers Sports weer buitentrainingen aan gaan bieden. Deze trainingen zijn voor iedereen die lekker buiten wilt trainen. De trainingen zijn anders dan Rebelfit binnen en zullen gericht zijn op conditie en de oefeningen zullen uitgevoerd worden met Kettlebells en zonder attributen.

Rebel Outdoor 1: Niveau Basics + T.O.T. 1
Rebel Outdoor 2: Niveau T.O.T. 1 + T.O.T. 2

Trainingen gaan altijd door*, dus kleed je op het weer.

(*Alleen bij gevaarlijke weersomstandigheden zal de training komen te vervallen)

Inschrijven