Coronabeleid Speijers Sports

Laatste update van dit bericht: 17 mei 2021 om 21.00 uur.

Aan de hand van de huidige RIVM maatregelen omtrent het coronavirus, gelden er bij Speijers Sports een aantal spelregels boven op ons reguliere beleid. We vragen al onze leden om deze regels na te leven en te respecteren, zodat al onze leden veilig en verantwoord kunnen blijven trainen. Heb je vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Op al onze locaties gelden de volgende algemene spelregels:

 1. Geen toegang bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts. Heeft een van je gezinsleden of huisgenoten klachten of ben je in contact geweest met een positief getest persoon? Blijf dan ook thuis.
 2. De komende tijd kan het zijn dat de spelregels en trainingen kunnen wijzigen of uitvallen vanwege de gestelde maatregelen. Hierbij hopen we op jullie begrip.
 3. Alleen toegang tot de gym als je je hebt ingeschreven voor een time slot of training via de Speijers Sports app. Ben je nieuw? Meld je aan.
 4. Blijf buiten of met gepaste afstand achter de bar wachten tot je naar binnen mag. Kom op tijd maar niet te vroeg, want je mag pas naar binnen op het tijdstip waarop je geboekt hebt.
 5. Doe je mee aan een groepstraining? Wacht bij de bar tot de trainer je komt ophalen zodat de voorgaande groep de sportschool onbezorgd kan verlaten.
 6. Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand tot andere sporters of trainers.
 7. Was of reinig je handen bij binnenkomst.
 8. Reinig altijd het attribuut, bankje of toestel na gebruik.
 9. Gebruik van een handdoek op de toestellen of bankjes is verplicht. Deze dien je zelf mee te nemen. Geen handdoek is geen toegang.
 10. Blijf na de training niet te lang hangen zodat het niet te druk wordt op en rond ons terrein.
 11. Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Naast de algemene spelregels, gelden de volgende regels per activiteit:

Fitness:

 • Er geldt een maximumaantal van 30 sporters per ruimte.
 • Je hebt alleen toegang tot de fitness als je een aankomst-tijdslot hebt gereserveerd via de app.
 • De aankomst-timeslots zijn ingedeeld in blokken van 15 minuten, waarop zich maximaal 10 mensen per timeslot kunnen inschrijven.
 • We verzoeken iedereen om niet langer dan 60 minuten binnen te blijven zodat er nooit te veel mensen tegelijk aan het trainen zijn.
 • Werk je thuis? Probeer te sporten in de daluren, dat is tussen 13:00 en 16:00 uur.

Hoe werken de timeslots?
Het rooster is onderverdeeld in timeslots van 15 minuten. Als je je inschrijft voor een slot, betekent dat niet dat je maar 15 minuten mag komen sporten. Het betekent dat je binnen die 15 minuten binnen mag komen. Kom je te vroeg of te laat, dan zal het poortje niet opengaan. Je hoeft dus niet meerdere timeslots achter elkaar te boeken, het gaat enkel om het moment waarop je aankomt in de sportschool.

Waarom werken we met timeslots?
Door te werken met timeslots kunnen we ervoor zorgen dat er nooit meer dan 30 mensen tegelijk aan het trainen zijn. Door het uur op te delen in blokken van 15 minuten, ben je niet aan vaste uren gebonden waarop je mag komen sporten, maar kan je op flexibele tijden trainen en kunnen we het aantal sporters toch controleren. Zo kunnen we veilig en onbezorgd samen sporten.

Rebelfit:

Op dit moment zijn groepslessen alleen buiten toegestaan. Daarom bieden we vanaf 19 mei Rebelfit Outdoor aan op ons nieuwe overdekte buitenterrein in Beuningen. Schrijf je in voor een training via de Speijers Sports app.

KICKBOKSEN:

De kickbokstrainingen komen voorlopig helaas te vervallen. Wil je graag blijven boksen? Op maandag- en woensdagavond kunnen er maximaal 6 personen tegelijk vrij trainen in de Fresh K.O. dome. Reserveren kan via de Speijers Sports app.

Yoga:

Omdat groepslessen alleen buiten mogen, gaat ook yoga weer door onder de nieuwe overkapping op het outdoorterrein in Beuningen. Zie de Speijers Sports app voor de beschikbare uren en inschrijven.

Faciliteiten:

De douches en kleedkamers zijn ook gesloten. Kom dus in je sportkleding naar de sportschool en vergeet niet je handdoek mee te nemen voor tijdens het trainen. Vergeet ook niet om alle attributen na gebruik schoon te maken.

Houd onze social media pagina’s in de gaten voor het laatste nieuws en updates van ons coronabeleid.

#getfitstaystrong