Coronabeleid vanaf 1 september 2020

Coronabeleid Speijers Sports
Laatste update van dit bericht: 20 oktober 2020 om 00.00 uur.

Aan de hand van de huidige maatregelen omtrent het coronavirus die gesteld zijn door het RIVM, gelden er bij Speijers Sports een aantal spelregels bovenop ons reguliere beleid. We vragen al onze leden om deze regels na te leven en te respecteren, zodat al onze leden veilig en verantwoord kunnen blijven trainen. Heb je vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Op al onze locaties gelden de volgende algemene spelregels:

1. Geen toegang bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts. Heeft een van je gezinsleden of huisgenoten klachten of ben je in contact geweest met een positief getest persoon? Blijf dan ook thuis.

2. De komende tijd kan het zijn dat de spelregels en trainingen kunnen wijzigen of uitvallen vanwege de gestelde maatregelen. Hierbij hopen we op jullie begrip.

3. Alleen toegang tot de gym als je je hebt ingeschreven voor een time slot of training via de Speijers Sports app. Ben je nieuw? Meld je aan.

4 .Blijf buiten of met gepaste afstand achter de bar wachten tot je naar binnen mag. Kom op tijd maar niet te vroeg, want je mag pas naar binnen op het tijdstip waarop je geboekt hebt.

5. Doe je mee aan een groepstraining? Wacht bij de bar tot de trainer je komt ophalen zodat de voorgaande groep de sportschool onbezorgd kan verlaten.

6. Houd tijdens het trainen minimaal 1,5 meter afstand, met uitzondering van de kickboksgroepen, jongeren onder de 18 jaar en sporters uit hetzelfde huishouden.

7. Was of reinig je handen bij binnenkomst.

8. Reinig altijd het attribuut, bankje of toestel na gebruik.

9. Gebruik van een handdoek op de toestellen of bankjes is verplicht. Deze dien je zelf mee te nemen. Geen handdoek is geen toegang.

10. Blijf na de training niet te lang hangen zodat het niet te druk wordt op en rond ons terrein.

 

Naast de algemene spelregels, gelden de volgende regels per activiteit:

Fitness:

– Er geldt een maximumaantal van 30 sporters tegelijk in de fitness (incl. personal training).

– Je hebt alleen toegang tot de fitness als je een tijdslot hebt gereserveerd via de app.

– De timeslots worden opnieuw ingedeeld in blokken van 30 minuten, waarop zich maximaal 10 mensen per timeslot kunnen inschrijven.

– We verzoeken iedereen om niet langer dan 60 minuten binnen te blijven zodat er nooit te veel mensen tegelijk aan het trainen zijn.

– Werk je thuis? Probeer te sporten in de daluren, dat is tussen 13:00 en 16:00.


Voorbeeld: Ik heb me ingeschreven voor het timeslot van 19:00 tot 19:30. Ik arriveer om 19:15 bij Speijers Sports en zorg dat ik voor 20:15 het pand weer verlaat. Je hoeft dus maar 1x te boeken, maar kan langer dan 30 minuten blijven.


Rebelfit:

– Alle Rebelfittrainingen worden verplaatst naar onze locatie in Lent. Er worden geen uren uit Beuningen geschrapt, alleen verplaatst naar Lent. Check de app voor actuele tijden en inschrijven.

– Ben je niet in de gelegenheid om naar Lent te reizen? We schrijven de trainingen ook op de whiteboards in Beuningen, zodat je die zelfstandig kunt doen.

Overige groepstrainingen:

De looptrainingen en kickbokstrainingen komen voorlopig helaas te vervallen. Wil je graag blijven boksen? Op maandag- en woensdagavond kunnen er maximaal 4 personen tegelijk vrij trainen in de Fresh K.O. dome. Reserveren kan via de Speijers Sports app. De yoga en seniorentrainingen gaan wel door in Beuningen, waarbij er altijd 1,5 meter onderlinge afstand gehouden dient te worden.

Faciliteiten:

De douches en kleedkamers moeten we helaas ook weer sluiten. Kom dus in je sportkleding naar de sportschool en vergeet niet je handdoek mee te nemen voor tijdens het trainen. Vergeet ook niet om alle attributen na gebruik schoon te maken.

Houd onze social media pagina’s in de gaten voor het laatste nieuws en updates van ons coronabeleid.

#getfitstaystrong