NIEUW: DE SPEIJERS SPORTS CREDITCARDS

Doe je een teamsport, maar wil je af en toe graag bij ons komen trainen? Of heb je weinig tijd om te sporten, omdat je vaak van huis bent? Ook zonder lidmaatschap kan je voordelig bij ons trainen met de Speijers Sports Creditcards. Het maakt niet uit welke trainingsvorm je kiest of hoe vaak je wil sporten, onze creditcard biedt je volledige flexibiliteit zonder beperkingen. En daarbovenop krijg je maar liefst €50 korting t.o.v. de reguliere prijs van losse trainingen.

Er zijn twee soorten creditcards beschikbaar;

1)    365-Fitness Creditcard  – 15 trainingen voor €99,-
Ontvang €50 korting t.o.v. de reguliere prijs van 15 losse trainingen. Deze creditcard kan je ook inzetten voor kickboksen, yoga, seniorenfit en onze workshops.

2)   Rebelfit Creditcard  – 12 trainingen voor €99,-

Ontvang €50 korting t.o.v. de reguliere prijs van 12 losse trainingen. Deze creditcard kan je ook inzetten voor fitness, kickboksen, yoga, seniorenfit en onze workshops.

De voorwaarden:

  • Omdat de creditcard door middel van een QR-code werkt, hoef je geen inlogtag aan te schaffen of inschrijfgeld te betalen. Heb je nog een oude tag? Dan kunnen we de creditcard daar ook aan koppelen. Je wordt wel ingeschreven in het Speijers Sports ledenbestand, zodat we contact met je kunnen opnemen indien nodig en voor het akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de gym.
  • De creditcard werkt door middel van een QR-code. Deze is niet persoonsgebonden en mag door meerdere mensen gebruikt worden.
  • Om de sportschool te kunnen betreden, log je met de door de app gegenereerde QR-code op je creditcard in bij de poortjes bij de ingang van de fitnesszaal.
  • De creditcards zijn alleen geldig tijdens bemande openingstijden en niet tijdens de onbemande 24/7-openingstijden.
  • Je kunt de creditcard zo vaak gebruiken als je wil. Er zit geen limiet aan het aantal keer trainen per week.
  • Wil je samen met een vriend(in) sporten die geen lid of niet geregistreerd is bij Speijers Sports? Met de credits op je creditcard kan je een extra training boeken voor iemand anders, zodat je samen kunt trainen.
  • Via je account op de Speijers Sports app kun je het saldo van je creditcard bekijken en met een positief saldo trainingen inboeken. Als je credit op is, kan je geen trainingen meer in inplannen en kan je aan de bar bij Speijers Sports nieuwe credits aanschaffen.
  • De creditcard is 6 maanden geldig. Daarna komen de credits te vervallen.

Wil je meer informatie over onze creditcards? Neem contact op met mail@speijerssports.nl en we helpen je graag.