Speijers Sports tevredenheidsonderzoek via anonieme enquête

18 vragen – gemiddelde invultijd: 5 tot 10 minuten 

Hartelijk dank dat je mee wil doen aan het tevredenheidsonderzoek van Speijers Sports. Het doel van deze enquête is inzicht te krijgen in de behoeften van onze sporters, om onze diensten te kunnen verbeteren en ons aanbod beter bij jullie wensen aan te kunnen sluiten.

De resultaten van dit onderzoek worden vertrouwelijk behandeld en de enquête kan anoniem worden ingevuld. Vind je het niet erg om je naam achter te laten? Dan maak je kans op een limited edition Speijers Sports sweater ter waarde van €44.99

Start met invullen!

ALGEMEEN

3. Welke activiteiten beoefen je hoofdzakelijk bij Speijers Sports? Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

TRAINERS

FACILITEITEN

Laatste vraag:

Wil je kans maken op een limited edition Speijers Sports sweater ter waarde van 44,99? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter zodat je meedoet aan de loting. De winnaar wordt op 22-12-2023 bekend gemaakt en ontvangt een bericht via e-mail.

Dit was het einde van de enquête. Nogmaals hartelijk dank voor je medewerking. Alle resultaten, tips en verbeterpunten worden zorgvuldig bekeken en overwogen zodat we Speijers Sports constant kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren voor onze sporters.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem dan contact met ons op via mail@speijerssports.nl.

Met vriendelijke groet, Remo Speijers Eigenaar Speijers Sports