Rebelfit

Een uniek concept van small group personal training, een combinatie van sportspecifieke krachttraining, conditie training en circuittraining, ontwikkelt door onze eigen trainers. Iedere dag is er een andere training, zodat jij altijd gemotiveerd blijft. Van basis sporter tot getrainde atleet, bij Rebelfit train je functioneel onder professionele begeleiding.

Rebelfit wordt aangeboden in Beuningen en Nijmegen

Lees verder
Bokszaktraining

Bokszaktraining is de perfecte groepstraining om je lekker uit te leven en je full body conditie naar een hoger niveau te brengen. Iedereen kan meedoen, de trainingen zijn ongedwongen en zonder lichamelijk contact. Wil je ook kickboksen in beuningen?

Proeftraining
Yoga

Wij bieden ook rustige groepstrainingen aan. Als je je lichaam helemaal wilt leren kennen, vindt dan ontspanning tijdens een leuke les Yoga.

Proefles
Senioren Fitness

Ook voor onze oudere sporters bieden wij een speciale groepstraining aan. Tijdens de ochtend sessie Senioren Fitness, wordt er gewerkt aan bewegingsuitslagen waar we op de oudere dag wat meer moeite mee krijgen.

Lees verder
Looptraining

Voor de sportieve loper, bieden wij speciale looptraining aan. Twee dagen per week wordt er tijdens deze trainingen gewerkt aan looptechnieken en uithoudingsvermogen.

Proeftraining
Streetdance

Als de ouders aan het sporten zijn, is er dansles voor de kinderen. Onze zeer ervaren dansdocent leert kinderen vanaf 4 jaar op een leuke manier verschillende danstechnieken en choreografieën aan. Lees hier meer

Proefles