Groepstraining2018-04-12T09:00:43+00:00
Rebel Fit

Een uniek concept van small group circuittraining, ontwikkelt door onze eigen trainers. Iedere dag is er een andere work-out, zodat geen training hetzelfde is. Van basis sporter tot getrainde atleet, bij Rebel Fit train je functioneel onder professionele begeleiding.

RebelFit wordt aangeboden in Beuningen en Nijmegen

Lees verder
Bokszaktraining

Bokszaktraining is de perfecte groepstraining om je lekker uit te leven en je full body conditie naar een hoger niveau te brengen. Iedereen kan meedoen, de trainingen zijn ongedwongen en zonder lichamelijk contact. Wil je ook kickboksen in beuningen?

Proeftraining
Yoga

Wij bieden ook rustige groepstrainingen aan. Als je je lichaam helemaal wilt leren kennen, vindt dan ontspanning tijdens een leuke les Yoga.

Proefles
Senioren Fitness

Ook voor onze oudere sporters bieden wij een speciale groepstraining aan. Tijdens de ochtend sessie Senioren Fitness, wordt er gewerkt aan bewegingsuitslagen waar we op de oudere dag wat meer moeite mee krijgen.

Lees verder
Loopscholing

Voor de sportieve loper, bieden wij speciale loopscholing aan. Twee dagen per week wordt er tijdens deze lessen gewerkt aan looptechnieken en uithoudingsvermogen.

Proeftraining
GYM+

GYM+ is een traject waarbij er gewerkt wordt met een bijzondere doelgroep, namelijk tieners met een ‘rugzakje’. Gedurende een periode van vier maanden wordt er aandacht gegeven aan vijf verschillende onderdelen: strength & conditioning, kickboksen, hardlopen en powerliften. Het traject wordt afgesloten met een Rebel Fit training.

Thomas, pedagoog en bedenker van GYM+ wil de kinderen in een veilige omgeving laten sporten: “Ik wil de kinderen een plek bieden waar ze onder professionele begeleiding kennis kunnen maken met verschillende sporten en de gedragsregels die daarbij horen. Hierdoor doen ze succeservaringen op, in plaats van dat ze altijd te horen krijgen dat ze het niet goed doen.”

http://social-arnhemnijmegen.unieksporten.nl/news/sporten-voor-een-positiever-zelfbeeld-13612

Streetdance

Als de ouders aan het sporten zijn, is er dansles voor de kinderen. Onze zeer ervaren dansdocent leert kinderen vanaf 4 jaar op een leuke manier verschillende danstechnieken en choreografieën aan. Lees hier meer

Proefles