Personal Training

Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren? Wil je sneller resultaten behalen? Of wil je je techniek verbeteren? Dan is een personal trainer de oplossing. Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of je misschien maar beperkt kunt bewegen, een personal trainer is er voor iedereen die vooruitgang wil boeken op een efficiƫnte en verantwoorde manier.

In een assessmentgesprek maken we een volledige body screening waarbij er wordt gekeken naar jouw fysieke en mentale gezondheid. Aan de hand van jouw persoonlijke doelstellingen maak je samen met onze professionele en zeer ervaren personal trainers een plan om het gewenste eindresultaat te bereiken.

De trainers van PT024 staan dag en nacht voor je klaar. Met een personal trainer geniet je van volledige begeleiding zowel op trainingsgebied als in voedingsadviezen voor het realiseren van een gezonde levensstijl.

Samen zorgen wij ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald. Waar je normaal de laatste oefening niet meer afmaakte, helpen onze personal trainers je nu de eindstreep te halen.

Lees meer informatie over Personal Training op www.pt024.nl

GRATIS INTAKEGESPREK