Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP)

De samenwerking tussen SMCP en Speijers Sports is ontstaan in Sporthal de Triangel, waar ook de fysiotherapeuten van SMCP gevestigd zijn. Deze waardevolle samenwerking is ontstaan uit een wederzijdse behoefte om zoveel mogelijk mensen op een gezonde en verantwoorde manier fit te krijgen. Sinds de opening van het nieuwe pand op het Aalsterveld 70, heeft SMCP ook een behandelruimte bij Speijers Sports.

Bij SMCP kun je terecht voor advies en behandeling voor de individuele sporter, de teamsporter, de mindervalide sporter en voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast biedt SMCP professionele begeleiding aan mensen met een chronische aandoening die meer willen bewegen of sporten.

Iedere maandag & donderdagavond van 19:00 tot 20:00 is er gratis voor leden van Speijers Sports een inloopspreekuur in Beuningen. 

Voor het maken van een afspraak gaat u naar: www.smcp.nl/nijmegen

Voor meer informatie: www.smcp.nl

Maatschap voor Osteopathie Beuningen

Chronische rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, migraine, whiplash, slechte darmwerking of buikpijn. Veel mensen leven met dit soort klachten die niet gemakkelijk te behandelen zijn. In een dergelijk geval kan een osteopaat worden geraadpleegd. Osteopaten zijn opgeleid om op zoek te gaan naar de oorzaak van een klacht die kan liggen in bewegingsverlies in de schedel, de wervelkolom of in het orgaansysteem. Een osteopaat onderzoekt niet alleen de regio waarin de klacht optreedt, maar het hele lichaam en gaat daar aan het werk waar hij de oorzaak aantreft.

Osteopathie is een manuele geneeskunde, dat wil zeggen dat een osteopaat bij de behandeling alleen de handen gebruikt. De behandeling stimuleert het zelfgenezende vermogen van het lichaam. En dat werkt vaak verrassend, zo leert de praktijk.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, bekijk www.mijnosteopaat.nl/nieuw

Sportmassage Lelieveld

Boek een sportmassage om het herstel van je spieren of een blessure te bevorderen. Maar ook als je nergens last van hebt, kan je bij onze masseurs terecht voor een heerlijke sport, ontspannings- of hotstone massage.

Om een afspraak te maken of voor meer informatie bel of stuur een bericht met een vraag naar: 06 – 12198989