Lieve sporters,
Vanwege de gestelde maatregelen rondom het coronavirus, zijn we gedwongen een ledenstop in te stellen voor onbepaalde tijd. Op dit moment kunnen we maar een maximaal aantal sporters kwijt per uur. Daarmee kunnen we onze huidige leden een veilige sportomgeving bieden waarbij iedereen altijd voldoende onderlinge afstand kan houden. Om ervoor te zorgen dat al onze huidige leden voldoende mogelijkheden hebben om bij ons te komen trainen, kunnen we op dit moment geen nieuwe inschrijvingen aannemen. 
Wil je graag lid bij ons worden? Meld je dan aan voor de wachtlijst via dit inschrijfformulier. Op het moment dat een van onze huidige leden zich uitschrijft, komt er weer plek voor een nieuwe sporter en zullen we direct contact opnemen met de eerstvolgende op de wachtlijst.
Excuses voor het ongemak. We hopen hierbij op jullie begrip.
Met vriendelijke groet, Team Speijers Sports
#GETFITSTAYSTRONG

Wordt lid van onze club en schrijf je in!

 • Stap 1. Kies een van onze lidmaatschappen en schrijf je online in.
 • Stap 2. Meld je bij onze balie registreer je betalingsgegevens  en ontvang de tag zodat je altijd toegang hebt tot onze gym.
 • Stap 3. Lekker sporten!

Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een email met de bevestiging van je lidmaatschap. Je krijgt toegang tot onze app om je eerste training te boeken!

Maak een keuze uit een van onze lidmaatschappen.

Is dit de eerste keer dat je je bij ons inschrijft? Dan rekenen wij eenmalig €24,95 en een toegangs tag t.w.v. €9.95.

  Geslacht

  Akkoord algemene voorwaarden

  Heb je nog vragen dan kun je altijd contact op nemen via mail@speijerssports.nl

  Overzicht van ons tijdschema.