Speijers Sports Lounge – Sfeer en gezelligheid

Een sportdrankje voor tijdens het sporten of samen bijkomen van de training onder het genot van een kopje thee met een zelfgemaakte Rebel koek. In de Speijers Sports bar met lounge areas is dit allemaal mogelijk.  Zoek een lekker plekje in een van onze lounge banken en lees de laatste nieuwtjes over trainingsprincipes, voeding trends en lifestyle.

Onze bar biedt een breed assortiment aan drankjes en gezonde snacks. Samen met onze lievelingsbakker Stadsbakkerij de Bie maken wij zelf onze healthy Rebel koek en de Speijers Sports Granola. Super lekker, verantwoord en 100% natuurlijk.

Supplementen – Haal het beste uit jezelf

Serieus sporten valt samen met serieuze voeding. Om het optimale uit je lichaam te halen, kan je bij Speijers Sports verschillende supplementen afnemen. Zo zijn eiwitten belangrijk voor het herstel en het voorkomen van spierafbraak bij afvallen. Voor krachtsporters die zichzelf willen blijven ontwikkelen, hebben we hoogwaardige creatine. Heb je een extra boost nodig? Dan kan je voor de training een pre-workout nemen of cafeïne kauwgom van First Energy Gum bestellen. Wij weten hoe belangrijk voeding is voor je lichaam en bieden daarom enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn veel producten die grote resultaten claimen. Wij verkopen alleen producten waarvan bewezen is dat ze werken. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste supplementen voor een scherpe prijs? Neem dan contact op met een van onze trainers.