OVERZICHT POWER LIFT EVENEMENTEN BIJ SPEIJERS SPORTS

KNKF SBD BEGINNERSWEDSTRIJD
Datum: 21 & 22 september 2024
Locatie: Speijers Sports, Aalsterveld 70A in Beuingen
Omschrijving: Een perfect evenement voor nieuwe deelnemers om kennis te maken met de competitieomgeving en hun squat, bench en deadlift vaardigheden te testen. Kom kijken en moedig onze beginners aan! Wil je zelf meedoen?

KNKF SPEIJERS SPORTS OPEN POWERLIFT CUP
Datum: 28 & 29 september 2024
Locatie: Speijers Sports @ Beuingen
Omschrijving: Deze cup wordt gehouden op één platform en belooft een spannende strijd te worden. Kom de kracht en doorzettingsvermogen van de deelnemers bewonderen!

KNKF OPEN NK BANKDRUKKEN
Datum: 5 & 6 oktober 2024
Locatie: Speijers Sports @ Beuningen
Omschrijving: Het Open Nederlands Kampioenschap Bankdrukken is het hoogtepunt van het seizoen. De beste bankdrukkers van het land strijden om de titel. Mis het niet!

Inschrijfinformatie:
Inschrijvingen openen doorgaans 60 dagen voor de wedstrijd en sluiten 21 dagen voor de wedstrijd. Clubs mogen hun leden eerder inschrijven voor officiële dan algemene leden door hun (verplichte) inzet voor de sport. Voor wedstrijdcoaches sluit de inschrijving 7 dagen voor de wedstrijd.

Voor de officiële wedstrijden moet je wel lid worden van de bond en eventueel voldoen aan de kwalificatie eisen, als deze van toepassing zijn. Doe je mee aan de beginnerswedstrijd, dan is lid worden van de bond (KNKF) niet noodzakelijk. Beginners kunnen zich direct inschrijven voor de wedstrijd die via onderstaande link naar de kalender leidt.

Schrijf je in op https://knkf-sectiepowerliften.nl/kalender/ en klik op de wedstrijd waar je aan deel wilt nemen.

Wil je een account of lidmaatschap aanmaken bij de KNKF? Volg dan de onderstaande link. Hier vind je ook alle voorwaarden en regels die gelden voor bovenstaande wedstrijden. Neem het reglementen handboek goed door voor jezelf, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Ga naar: https://knkf-sectiepowerliften.nl/leden/lidmaatschap/

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij deze evenementen. Samen maken we er een sportieve en onvergetelijke tijd van!

Met sportieve groet,

Speijers Sports Team