Doe mee met de jaarlijkse Speijers Sports Powerlift Cup!

Wil jij jezelf opnieuw uitdagen? Doe dan mee aan de jaarlijkse Speijers Sports Powerlift Cup bij Speijers Sports! De wedstrijd is exclusief voor Speijers Sports leden, maar daar binnen kan iedereen meedoen ongeacht je doelen en niveau. Gebruik deze gelegenheid om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen in een vertrouwde omgeving. Om je nou als doel hebt om een keer kilo’s te kunnen tillen, je de meeste verfijnde techniek wil laten zien of dat jouw uitdaging zit in het onder controle van je zenuwen, het maakt niet uit! Je tikt voor je zelf, met elkaar!

Eerstvolgende Powerlift cup: Zondag 10 december 2023 vanaf 13:00 uur

Locatie: Speijers Sports, Aalsterveld 70A in Beuningen

Deelnemers: De wedstrijd is exclusief voor Speijers Sports leden, maar daarbinnen kan iedereen meedoen ongeacht je doelen en niveau. Er kunnen maximaal 30 atleten deelnemen aan de wedstrijd.

Aanmelden & deelnamekosten: Inschrijfkosten zijn €12,50 per persoon. Inschrijven kan via een mail aan coen@speijerssports.nl. Vermeld daarbij de volgende gegevens:

Geschatte 1rm

Workshops Powerliften / SBD

Wil jij graag meedoen aan de Speijers Sports Powerlift Cup, maar weet je nog niet zo veel over de techniek of wil je jezelf eerst nog verbeteren? Voor alle Speijers Sports leden die interesse hebben in Powerliften, organiseren we een Squat, Bench press en Deadlift (SBD) workshop, waarin je tips, tricks en tools krijgt aangereikt van onze Powerlift professionals.

Als je mee wil doen aan een echte wedstrijd, is het belangrijk dat je weet hoe je een goede brace in kunt zetten, hoe de halter juist te plaatsen en je de andere technische wedstrijdvoorwaarden kent. Deze vaardigheden zullen bijdragen aan een veilige lift, voorkomen blessures tijdens het liften en helpen je met nieuwe persoonlijke records.

Met het oog op de jaarlijkse Speijers Sports Powerlift Cup, leren we je ook meer over hoe een wedstrijd eraan toe gaat en waar je op moet letten. Wat vinden de scheidsrechters belangrijk en hoe kan je je het beste voorbereiden op de wedstrijd?

Eerstvolgende SBD workshop: Zondag 12 november 2023 van ongeveer 13:00 tot 16:00 uur

Locatie: Speijers Sports, Aalsterveld 70A in Beuningen

Deelnemers: De wedstrijd is bedoeld voor Speijers Sports leden en daarbinnen kan iedereen meedoen ongeacht je doelen en niveau. Train je niet bij Speijers Sports, dan mag je ook meedoen maar tegen een ander tarief, zie hieronder. Er kunnen maximaal 20 atleten deelnemen aan de wedstrijd.

Aanmelden & deelnamekosten

Inschrijfkosten voor Speijers Sports leden bedragen €19,99 per persoon en voor niet-Speijers Sports leden is het €79,99 per persoon. Inschrijven kan via een mail aan coen@speijerssports.nl.

Heb je nog vragen? Mail dan ook naar coen@speijerssports.nl en we helpen je graag!