REBEL +

Heb je last van overgewicht? Wil je graag afvallen, fitter worden en meer plezier krijgen in het sporten? Geef je dan op voor Rebel+. Rebel+ is een uniek traject van 5 maanden waarin je samen met een kleine groep gelijkgestemden de strijd aan gaat om jouw doelstelling te bereiken.

Een uniek traject van 5 maanden

Twee keer per week trainen + intensieve coaching en begeleiding.

Groepstraining

Heb je last van overgewicht? Wil je graag afvallen, fitter worden en meer plezier krijgen in het sporten? Geef je dan op voor Rebel+. Rebel+ is een uniek traject van 5 maanden waarin je samen met een kleine groep gelijkgestemden de strijd aan gaat om jouw doelstelling te bereiken.

Coaching

Behalve samen trainen, nemen we ook je levensstijl en (eet)gewoontes onder de loep. Wat heb je in het verleden al geprobeerd om fitter te worden en wat zijn je valkuilen? We geven je handige tips over wat je in het dagelijks leven niet en juist wel moet doen om je levensstijl positief te verbeteren. Op de eerste dag van het traject beginnen we met een meetmoment waarop we ook een before-foto maken van elke deelnemer. Vervolgens is er elke dinsdag een gezamenlijk meet- of weegmoment, om te zien hoeveel vooruitgang jullie echt maken. Heb je naast overgewicht last van lichte beperkingen? Ook dan kun je gewoon meedoen en houden we daar rekening mee.

Meld je nu aan

Wij helpen je op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen, maar willen je vooral meer zelfvertrouwen en plezier in het sporten geven. Ons doel is om je na 5 maanden genoeg kennis en vertrouwen te geven om je door te laten stromen naar de groepstraining Rebelfit basics, waar je opnieuw de uitdaging aan kunt gaan en nieuwe trainingsdoelen kunt stellen.

Wil je graag meedoen aan Rebel+ of ken je iemand die interesse heeft? Stuur dan je motivatie naar davey@speijerssports.nl of kom bij ons langs voor meer informatie.

HET rebel+ lidmaatschap

€289,75 voor het hele traject (€57,95 per maand)*

Small group personal training
– Intensieve coaching en begeleiding
– Max. 10 deelnemers per groep
– Regelmatige weeg- en meetmomenten
– Incl. het 365-fitness lidmaatschap gedurende 5 maanden

Dit past bij mij omdat: Ik samen trainen leuk vind en extra begeleiding en motivatie nodig heb.

*Als je nog geen lid bent van Speijers Sports, worden er bij aanmelding éénmalige inschrijfkosten gerekend van €34,90.

Op dit moment is het huidige traject volgeboekt.

Je kunt je al vast aanmelden voor het volgende traject dat start in september.

Kun je niet wachten en wil je al aan de slag? Bereid je dan voor in de fitness, onze trainers helpen je dan graag op weg.

REBEL+

Succesverhalen

Esther (51) & Marcel (49)

Doen mee SINDS: augustus 2017
RESULTAAT: Marcel viel 33,6 kg af Esther viel 25 kg af

Waarom zijn jullie mee gaan doen aan Rebel+? Marcel:
“Een vriend van ons heeft bijna drie kwart jaar aan me lopen sjorren. Zelf was hij al heel veel afgevallen en vond dat ik daar ook iets aan moest doen. Omdat ik er nooit tijd voor had, heb ik het altijd afgehouden. Maar plotseling kwam het besef dat ik echt iets aan mijn gewicht moest doen. Ik was er klaar mee. We zijn gaan praten en besloten om me in te schrijven. En toen zei Esther, kan ik ook niet mee? En dat kon natuurlijk.”


Esther:
“Ik was op een gegeven moment met mijn dochter in de stad en ik realiseerde me dat ik nog maar net in de grootste maat broeken paste. Toen dacht ik, dit kan niet langer zo, want dan moet ik straks naar een grote matenwinkel en dat wil ik niet. Toen was het klaar. We zijn mee gaan doen om af te vallen en wat fitter te worden.”

Hebben jullie voor Rebel+ al andere dingen geprobeerd om af te vallen?

Esther: “We sportten hiervoor eigenlijk nauwelijks. We hadden wel een abonnement maar gingen soms maar een paar keer en dan een lange tijd weer niet. We hielden het niet lang vol.”

Marcel: “Normaal vond ik het heel moeilijk om het zelfstandig sporten vol te houden. Maar bij Rebel + heb ik dat niet. Vroeger was ik er na een week of 8 echt wel een beetje klaar mee. Dan liep ik een beetje zielloos rond en na 12 weken stopte ik dan helemaal.”

Esther: “Ik heb een hele tijd bij een andere sportschool gesport met een vriendin, maar als zij er mee ophield, dan werden bij mij de reden om niet te gaan ook belangrijker dan de redenen om wel te gaan, hield ik mezelf voor. En dan stierf het uit.”

Wat vinden jullie zo fijn aan Rebel+?

Esther: “Dat je een vaste groep hebt met een vaste trainer. We hebben ook een app-groep samen waarin we elkaar blijven bereiken en motiveren.”

Marcel: “Iedereen gaat wel eens door een mindere periode of een moment dat je geen zin hebt. Dan trek je elkaar erdoor en heb je een stok achter de deur om te gaan. Als Esther niet gaat, ga ik toch want er zijn nog 8 anderen hier. Als het een keer tegenzit wat je op de weegschaal ziet, wat ook gebeurt, dan praat je er met elkaar over en word je alleen maar weer meer gemotiveerd.”

Zouden jullie Rebel+ aan anderen aanraden?

Marcel: “Absoluut. Ik heb bij andere sportscholen van alles geprobeerd maar dit is het enige dat werkte. En wat me ook opviel, is dat ik hier binnen kwam als dikke man, maar ik ben hier nooit zo aangekeken. Ik heb hier nooit het gevoel gehad dat ik hier niet thuis hoorde, terwijl dat bij andere sportscholen wel zo was.”

Esther: “Ja dat vond ik ook heel erg prettig.”

Marcel: “Je moet het uiteindelijk echt zelf doen, maar je wordt super goed gecoacht en ook echt persoonlijk aangesproken als de trainer het gevoel heeft dat je de kantjes er vanaf loopt. Dan wijzen ze je erop dat je het echt voor jezelf doet en voor niemand anders.”

Sydney (63)

Doet mee SINDS: augustus 2017
RESULTAAT: Sydney viel 50 kg af

Waarom ben je mee gaan doen aan Rebel+?
“Ik was gewoon veel te dik en te zwaar. Ik was op een bepaalde leeftijd aangekomen waarbij je denkt; nu moet ik er echt iets aan gaan doen. Eerder had ik natuurlijk wel eens diëten gevolgd en nog van alles en nog wat geprobeerd maar het zette geen zoden aan de dijk. Een andere deelnemer heeft mij overgehaald na ongeveer een jaar zeuren. Toen ben ik een keer meegegaan met deze groep. Dat is inmiddels 2,5 jaar geleden.”

Was het moeilijk om dit resultaat te bereiken?

“In het begin was het best wel lastig, maar al het begin is moeilijk. Op een gegeven moment zag je resultaat en dat motiveert dan weer om door te gaan. Dan houd je het goed vol. Het is ook een heel gezellig clubje, niet alleen maar bloed, zweet en tranen. Het zijn allemaal gezellig mensen. Het is daarnaast een kwestie van volhouden denk ik. De knop moet om en dan moet je er voor gaan. En dan is het niet alleen het bewegen, je houdt ook rekening met wat je eet. Dat is ook iets dat je meekrijgt tijdens de trainingen. Die combinatie is ideaal.”

Wat vind je de toegevoegde waarde van Rebel+?

“De groep met gelijkgestemden. Allemaal wat ouder en allemaal met teveel gewicht. Daardoor voelt de groep heel erg vertrouwd. Er zit ook regelmaat in, omdat je twee keer in de week op vaste tijden sport. De groep en de weegmomenten zorgen ook voor een bepaalde sociale druk. We hebben een vaste begeleider, dat is ook heel fijn. Omdat hij ook aan het groepsgevoel kan werken en ons en onze doelen inmiddels allemaal goed kent.”